Ny bromsfunktion som skapar ro i hemmet

7 november 2018

033_bremse1

Foto: Jens Kirchner, Düsseldorf

Låsta positioner behöver inte alltid vara ett problem – tvärtom. Nu introducerar VELFAC 200 ENERGY en ny bromsfunktion på sina fönsterdörrar som gör att du kan lämna dörren öppen men låst utan att behöva bekymra dig om att den plötsligt ska smälla igen och orsaka skador. Funktionen är integrerad och greppstyrd och du väljer enkelt ett läge mellan 10 och 85°. Bromsen aktiveras genom att öppna dörren till önskat läge och sen trycka ner handtaget i lodrät position.

V231E Handleoperated Brake_fokus_cs (1)

Med familjen och säkerheten i främsta rummet
Vi rekommenderar lösningen till enfamiljshus, och med respekt för hushållets alla medlemmar är handtaget så lätt och smidigt att trycka ner eller upp att funktionen kan användas av alla. Det är skönt att veta att även de yngre familjemedlemmarna lätt kan klara av att trycka ner handtaget i en låst position. Med den nya lösningen går det att få frisk luft och ett lugnt familjeliv på en och samma gång. Oavsett hur vindarna blåser.

Utåtgående fönsterdörr med handtagsstyrd bromsfunktion
Den handtagsstyrda bromsfunktionen går enkelt att kombinera med alla fyra typer av spanjoletthandtag – standard, med barnsäkring, med litet lås och med cylinderlås.

⇒ Se teknisk info om bromsfunktionen här

⇒ Läs mer om våra fönsterdörrar här

 

Ämnen: Nyheter, Design och estetik, Energifönster

Senaste inläggen

Populära inlägg