Låga trösklar och höga förhoppningar

21 mars 2019

 

 

Tack vare sin 25mm låga tröskel skapar nya VELFAC 200 ENERGY skjutdörr en nästan helt barriärfri förbindelse mellan in- och utsida. Och precis som de övriga produkterna i VELFAC 200 ENERGY serien, har även skjutdörren andra fördelar, såsom energibesparing genom 3-glas och elegant design med smala bågar.

Med VELFAC 200 får du en skjutdörr som säkrar tillgång utan att kompromissa med utformningen och designen av din fasad. Du kan montera alla fönster, altandörrar och skjutdörrar i VELFAC 200 serien och uppnå ett enhetligt uttryck på ditt bygge, där alla bågar ligger i linje.

Ta med utekänslan in

Husägare investerar ivrigt i både hus och trädgård så fort våren kommer fram och solen står högt. Ett av de enklaste sätten att integrera huset och trädgården är med hjälp av en utomhusskjutdörr, som bland annat kan användas för att skapa direkt tillgång till trädgården, eller för att enkelt kunna gå till terrassen via vardagsrummet. Ett sådant bygguppdrag är lämpligt att genomföra på våren, så att husägaren kan njuta av investeringen hela sommaren.

Detta förklarar försäljningschef David Josefsson från VELFAC.

- En av de saker som gör en skjutdörr särskilt attraktiv är att den ger en hel del extra möjligheter att använda utomhusområdena mer aktivt i vardagen, oavsett om det är trädgården eller terrassen. Det är ett enkelt alternativ till ett golv-till-tak-vardagsrumsfönster och ofta elegantare än en traditionell glasdörr, vilket innebär att den används i stor utsträckning i såväl nya hus som i samband med renovering och modernisering av äldre bostäder, säger David Josefsson.

 Hus med skydedør

Fakta om VELFAC 200 skjutdörr med låg tröskel på 25 mm

  • Skjutdörr i trä / aluminium
  • Endast tillgänglig med 3-glas fönster.
  • Finns i ett brett sortiment av RAL-färger och speciella ytor som VELFAC Granite eller naturanodiserad.
  • Skjutdörren är tillgänglig med olika typer av grepp - t.ex. barnsäkerhetslås, säkerhetssäkring eller friluftsventil.
  • 10 års garanti
  • Du kan designa din skjutdörr nästan hur du vill när det gäller färg och storlek
  • Lätt att använda

 

Läs mer om skjutdörren här

Se produktspecifikationer här

 

 

Ämnen: Nyheter, Design och estetik, VELFAC

Senaste inläggen

Populära inlägg