Ett stort TACK!

12 maj 2022

ad

Ett stort tack vill vi rikta till alla som kom förbi vår monter under veckan på Nordbygg 2022. Det var en mycket positiv och givande upplevelse med spännande besök, trevliga samtal och nya kontakter.

Fyra dagar på Nordens största byggmässa gick i rasande fart, och nu är dagarna snart ett minne blott. Efter all väntan och förväntan var vi, precis som många andra, spända på att se hur mässan skulle bli. Och vilken mässa det blev!

- Skulle mässan bli av eller inte? Skulle kunderna komma? Kommer folk faktiskt att ställa ut? Det var dessa frågor som cirkulerade i huvudet innan mässan. Men allt var över förväntan. Utställarna var på plats, både gamla och nya kontakter kom och hälsade på och vi känner att vi verkligen fick ut något från våra möten.

Det säger vår Sales Director Viktoria Knutsson Nilsson, som fortsätter:

- För oss är kvalitet i mötet viktigare än kvantitet och även om vi absolut fick många härliga besök under mässans dagar, fick vi även chansen att skapa reella och spännande kontakter.

_D021117-1  _D020965  _D020988

Många positiva ord

Även om VELFAC inte var mässans största utställare, var det många som stannade och tittade på våra lösningar. Viktoria Knutsson Nilsson berättar:

- Vi är en ganska liten aktör i Sverige, särskilt när man kommer norrut. Därför var det extra kul att få möjligheten att presentera våra lösningar för nya ögon. Vi vill självklart växa även geografiskt och detta är en möjlighet att få visa vad vi har för en större och mer utbredd publik.

Den mest ögonhöjande produkten i vår monter var VELFAC 200, vårt designfönster som med sina eleganta och smala bågar väcker uppmärksamhet och sticker ut.

- Vi fick många positiva ord från kunder och besökare som gick förbi, både när det gällde vår monter och våra lösningar. Många tyckte att vi har väldigt fina produkter. Framför allt var det VELFAC 200 som det pratades om mycket. Men VELFAC 200 har en tilltalande look som passar dagens arkitektur, så jag är inte så förvånad att det blev en höjdare, avslutar Viktoria Knutsson Nilsson.

_D020958 _D021042 _D020996

Vi ses igen snart – och i 2024

Det var otroligt kul att få träffa gamla och nya kontakter, samt kollegor i branschen. Det är viktigt och det uppskattas. Så tack till alla som kom förbi och pratade med oss. Vi hoppas att vi hörs snart igen. Om inget annat så ses vi på Nordbygg 2024!

_D020949

Ämnen: Events, Mässor, VELFAC

Senaste inläggen

Populära inlägg