En ny stjärna i laget

2 november 2020

Philip

För ett par månader sedan välkomnade vi en riktig kunskapskälla in i teamet: Philip Thermé.

Philip har under många år jobbat med våra produkter på köparsidan, men har nu anslutit till oss på säljarsidan – något vi självklart är väldigt glada över. Vi passade på att fråga honom ett par frågor nu när han börjat bli ordentligt varm i kläderna här på VELFAC.

Hej Philip! Berätta lite om dig själv och vad du har sysslat med innan.

- Hej! Philip Thermé heter jag och är 46 år gammal. Bor i Järna med min fru och våra två söner, och håller dessutom på att bygga ett nytt hus på kvällar och helger. Under de senaste 10 åren har jag pysslat med att bygga lågenergi och passivhus i Stockholmsområdet och har i samband med detta haft ett väldigt nära samarbete med VELFAC. Därför kändes det optimalt att min nästa utmaning i karriären var just här.

Vilken roll kommer du att ha hos VELFAC?

- Jag kommer att ansvara för att prata med arkitekter och byggföretag i Storstockholm och på Gotland, och helt enkelt hjälpa dem att välja rätt fönster för just deras nästa bygge eller projekt.

Vad hoppas du att kunna tillföra?

- Jag hoppas att jag ska kunna dela med mig av lite klassiska byggkunskaper och bidra med en ärlig och konstruktiv relation till nya arkitekter och byggföretag. Jag tror att min erfarenhet som byggare och mina hantverksmässiga kunskaper vad gäller installation och inbyggnation av fönster kommer att vara en stor fördel för kunden när de ska välja fönster. Ibland tror en kund att ett fönster är svårare att installera än vad det faktiskt är, så som VELFAC 200 Energy-serien, men då sitter jag på information och praktiska knep som på ett annat sätt kan visa hur enkelt det är att installera ett VELFAC-fönster.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?

- Jag ser fram emot att dela med mig av all kunskap jag samlat på mig under mina år i branschen, men överlag ser jag fram emot att möta olika människor, skapa goda samarbeten och hjälpa till att sprida kunskap omkring VELFACs produkter i Sverige.

För att kontakta Philip för rådgivning till ditt nästa projekt,

Klicka här

Ämnen: VELFAC, Medarbetare

Senaste inläggen

Populära inlägg