Nyheter, tips och inspiration från VELFAC

Nytt hotell ger historiska stadsfastigheter en färgrik förnyelse

31 augusti 2022

På en av Köpenhamns livliga gator har tre äldre fastigheter genomgått en omfattande renovering. Utöver ett nytt hotell innehåller området, som går under namnet Trinity Quarter, nu även butiker och bostäder. En ny tillbyggnad förenar arkitektur och historia på det mest eleganta sättet, genom att bland annat kombinera olika fönsterlösningar – utvalda med respekt för byggnadernas ursprungliga utseende.

Läs mer »

Dagsljus och boendekomfort: Så optimerar du fönstersättningen

22 juni 2022

Ett fönster är mycket mer än bara en öppning i fasaden. Fönster har även möjligheten att antingen hjälpa eller stjälpa när det gäller att skapa en bra inomhusmiljö. Kiran Maini Gerhardsson är både arkitekt och forskare inom miljöpsykologi och har länge undersökt samspelet mellan miljö och människa. Vi på VELFAC har fått chansen att prata med henne och diskutera hennes bok ”Vad jag tänker på när jag tänker på fönster”.

Läs mer »

Enhetlighet med VELFAC hörnlösningar

31 maj 2022

En hörnlösning gör mycket för byggnadens totala uttryck. Inte nog med att det optimerar väggytan inomhus, det ger också en bredare vy ut mot byggnadens omgivningar och ett stort ljusinsläpp.

Läs mer »

Träffa oss online

14 maj 2020

Vi hoppas på att världen snart kan återgå till det normala, men medan vi väntar är vi redo att träffa dig online. Oavsett om du behöver rådgivning inför ett aktuellt projekt eller en (första) presentation av våra produkter så kan vi erbjuda dig ett möte online, från hemmakontor till hemmakontor.

Läs mer »

Spara tid och få en översikt med vår nya produktdatabas

14 maj 2020

Från och med nu har du alltid snabb och enkel åtkomst till all relevant information om våra fönsterlösningar. Vi har nämligen uppdaterat vår produktdatabas: En ny struktur och mer öppenhet gör det mycket lättare att hämta exakt den information du letar efter, oavsett om du befinner dig på byggarbetsplatsen med din mobiltelefon, eller på datorn på ditt kontor.

Läs mer »

En lyckad produktträning i Malmö

27 november 2019

Den 15 november öppnade vi dörren till vårt showroom i Malmö för byggare som ville lära sig mer om vårt produktsortiment och utöka kunskaperna om hur man enklast monterar och justerar fönster från VELFAC.

Läs mer »

Bli uppdaterad på ARCHITECT@WORK

21 mars 2019

Den 3–4 april arrangeras den internationella mässan Architect@Work i Sverige för andra gången, på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi kommer att vara på plats i monter 61 och ser fram emot att prata effektiva fönsterlösningar med er.

Läs mer »

Senaste inläggen

Populära inlägg