Spara tid och få en översikt med vår nya produktdatabas

14 maj 2020

ny produktdatabas

Från och med nu har du alltid snabb och enkel åtkomst till all relevant information om våra fönsterlösningar. Vi har nämligen uppdaterat vår produktdatabas: En ny struktur och mer öppenhet gör det mycket lättare att hämta exakt den information du letar efter, oavsett om du befinner dig på byggarbetsplatsen med din mobiltelefon, eller på datorn på ditt kontor.

Om du behöver specifik information för att planera dina fönster och dörrar från VELFAC är produktdatabasen tillgänglig på vår hemsida. Med bara några få klick kan du hitta exakt den information du letar efter. Vår marknadschef Dan Danielsen förklarar:

- Vi har uppdaterat vår produktdatabas för att ge dig en snabb och enkel översikt. Uppgraderingen innebär att du sparar tid när du ska informera dina kunder om bland annat tekniska detaljer, så som maximal storlek på en viss dörr- eller fönsterlösning. All information du behöver finns nu att nå med bara några klick.

All information du behöver – dygnet runt, oavsett var du befinner dig

Den uppdaterade produktdatabasen är utformad för att minimera den tid det tar att hitta specifik information om VELFAC fönster och dörrar. Förutom en fullständig översikt över alla våra produkter, inklusive detaljer så som handtag och öppningsfunktioner, erbjuder vi ytterligare teknisk information i Download centret. Här hittar du all dokumentation relaterad till fönster och dörrar – från systemavsnitts-teckningar till installationsinstruktioner, testresultat och specifikationer. På så vis har du alla viktiga dokument tillgängliga hela tiden, oavsett var du är.

Dessutom har databasen ett lexikon med allmänt innehåll relaterat till fönster och dörrar. Här hittar du bland annat korta förklaringar av tekniska termer och energivärden. Dan Danielsen berättar:

- Den uppdaterade produktdatabasen ger dig ett omfattande informationsverktyg som du kan använda när som helst, oavsett om du har hos kunden eller på kontoret. Samtidigt har du naturligtvis alltid möjlighet att kontakta oss direkt och få råd vid behov.

Upptäck den nya produktdatabasen här

Ämnen: Rådgivning, Nyheter, VELFAC

Senaste inläggen

Populära inlägg