Hälsa vår nyaste fönsterexpert välkommen

5 april 2022

Bild 1-Apr-04-2022-07-27-18-81-AM

Nu stärker vi vårt team och rekryterar Janne Salmi som en extra Area Sales Manager till Stockholmsområdet. Janne Salmi har många års erfarenhet i branschen och ska vara med och bygga upp vår synlighet i Sverige.

Under många år har vi på¨ VELFAC jobbat oss upp till att bli en god och relevant samarbetspartner för arkitekter i hela Sverige, och som ni säkert redan vet så fokuserar vi mycket på att utveckla lösningar som kombinerar vacker design med hög kvalitet.

Men för att öka synligheten och bygga relationer krävs mer än bara bra produkter. Därför har vi nu valt att stärka vår organisation med en Area Sales Manager från koncernkollegan Svenska Fönster.

Fönster är ett designval

Janne Salmi har arbetat med aluminium och glas i hela sitt vuxna liv. Senast kommer han som försäljare hos Svenska Fönster och innan dess monterade, tillverkade och sålde han Sapa-partier. Nu tar han plats som Area Sales Manager hos oss, med ansvar från Stockholmsområdet och norrut. Janne Salmi berättar:

- ­­Fönster är husets ögon. Med fönster kan man avspegla husets personlighet och därför är det jätteviktigt att man ser på fönster mer som ett designval än bara en nödvändighet. Jag har många års erfarenhet av att jobba i branschen men nu får jag möjlighet att jobba ännu närmare arkitekterna och vara med i projektet från idé till färdig produkt. Det ser jag verkligen fram emot.

Drivs av att hjälpa kunden

I sitt dagliga arbete kommer Janne Salmi att bistå både arkitekter och byggare med hjälp och rådgivning. Dessutom kommer han att spendera en hel del tid ute på möten, både ute hos kunder och i VELFAC showroom i Bromma. Han berättar:

- Jag har alltid tyckt att kundkontakt är kul och jag drivs av att hjälpa kunden att hitta den perfekta lösningen. Men det är särskilt kul nu efter två års isolering på grund av pandemin, så jag ser verkligen fram emot att träffa både nya och gamla kontakter. I år ska vi dessutom utöka vårt geografiska säljområde norrut, så jag kommer att få möjlighet att knyta många nya kontakter långt upp i norra Sverige också.

Janne Salmi började hos oss i årsskiftet och har fått ett varmt välkomnande av VELFAC teamet, där han redan har fått träffa de flesta kollegorna – både i Sverige och i Danmark. Han avslutar:

- Hittills har jag bara blivit positivt överraskad av allt jag har lärt mig och fått uppleva hos VELFAC. Jag gick in med lite förutfattade meningar om att det skulle vara ett väldigt smalt sortiment att jobba med, men det stämmer inte alls. Jag ser fram emot att kunna hjälpa till att visa kunderna att lösningar från VELFAC inte bara är snygga och tåliga, utan att de faktiskt också är enkla att montera och arbeta med – och att VELFAC har mer att erbjuda än vad man kanske tror.

Bor du i Stockholm eller norrut och är intresserad av våra lösningar? Ta då kontakt med Janne. Du hittar hans kontaktinformation här. 

Kontakta oss här

Ämnen: Nyheter, VELFAC, Medarbetare

Senaste inläggen

Populära inlägg