Enhetlighet med VELFAC hörnlösningar

31 maj 2022

VIN50B_2376-3

En hörnlösning gör mycket för byggnadens totala uttryck. Inte nog med att det optimerar väggytan inomhus, det ger också en bredare vy ut mot byggnadens omgivningar och ett stort ljusinsläpp.

- Med VELFAC hörnlösningar får man en elegant lösning då såväl fönster som hörnstolpe kläs med plåt i samma nyans, färg och material som fönsterramen. Man kan därmed skapa enhetlighet och fortsätta samma uttryck runt hela huskroppen, berättar vår Area Sales Manager i Göteborg Tobias Thiger.

Jacobshaus_Arbeiten_1   _VON5887

Det perfekta valet till moderna hus

Hörnlösningar kan hittas i alla våra serier, men med tanke på dagens arkitektur är det inte konstigt att fokus ofta ligger på serien VELFAC 200. VELFAC 200 kännetecknas av sin unika design med mycket enkla och eleganta linjer – en design som passar den svenska arkitekturen bra. Tobias Thiger berättar:

- Med VELFAC 200 hörnlösning får man fri utsikt utan störande hörnstolpar eller hörnsammanställningar. Lösningen erbjuder en enastående arkitektonisk effekt som är det perfekta valet till moderna hus och byggnader.

 

En av höjdarna under Nordbygg

Att hörnlösningen drar till sig uppmärksamhet blev också tydligt på den nyligen genomförda mässan Nordbygg. Tobias Thiger förklarar:

- Jag tror att hörnlösningen blev en succé på Nordbygg då många inte har sett den lösningen tidigare. Vi har sedan dess fått in många förfrågningar om produkten och framför allt med ytbehandlingen VELFAC Granit, som både ser ut och känns som grovputsad granit.

Billede1-2

 

DSC_6572-1

Vi hjälper dig gärna

Oavsett vilka fönsterlösningar du letar efter så står vi gärna till tjänst. Kontakta säljaren i din region eller besök ett av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Du hittar våra kontaktuppgifter här

Ämnen: Rådgivning, Design och estetik, VELFAC

Senaste inläggen

Populära inlägg